fredag 14 november 2014

Plus och minus. Rätt skarpt!


Jodå, hängiven samling på Palladium i går kväll såg A Hard Days Night. Synd att inte filmen var textad. Beatles obegripliga Liverpoolska är svår! Om man inte sett filmen minst 50 ggr som vad jag gjort! Kom i taxi fyra minuter innan jag skulle prata!

Företagsbesök idag. Inom PR- och restaurangbranchen. Växjö kommer att vara en intressant stad i Sverige också i detta avseende.

Skönt att slippa en blek moderat försvarsminsiter vid regeringens presskonferens om de ryska ubåtarna. Löfvén gjorde bra ifrån sig. Dock svårt att ta ÖB på allvar!

Samtal mellan partierna i flyktingfrågan. När skall man diskutera nivårer? Tror att det tar ett år till innan vi är inne i maskerade samtal som handlar om just det. Det är inte socialt hållbart att inte börja detta samtal utifrån att utgångspunkten skall vara att Sverige fortsätter vara det mest generösa landet. Men vi är för extremt generösa idag! När jag träffar kommunalpolitiker från alla partier så har 75% samma uppfattning! Bra att sossarna får hantera detta. Tror att de är mer lyhörda än vad alliansen varit!

Beröringsskräck för sd? När sd meddelat att man vill rösta för alliansens skolpolitik vill m börja prata med s i stället. Delar DI:s uppfattning att vi inte skall drivas av beröringsskräck för sd, då kör vi i diket. Har heller inte begript varför vi skall ha 10-årig grundskola, det kan vi uppnå genom att föränga världens korttaste skolår. Dessutom kommer ju ungdomar ut allt senare i egen försörjning!

Lakers vann igår. Genom att inte sitta i utvisningsbåset!

Skarp annonyn skivelse till mig och Åsa KB om Öster i dagens postfack. Diarieförd.

Växjö håller på att rekrytera ny kommunchef. Enstaka stollar har redan börjat ringa. Det går till så att kommunalråden kommer att lägga förslag till kommunstyrelsen.

Veab hanterar anklagelser från Smålandsnytt bra!

Saknar Anders Borg. Svårt för en feminist att säga att Magdalena inte funkar! Damen är mera propagandisktisk än kunnig. Men kunnig i sig men väver in sig i sin egen propaganda!

Många domar upprör mig. Alliansen har inte klarat rättstryggheten. Det blir inte bättre med sossarna. När alliansen tillträdde funderade man på att bygga nya fängelser. Nu har de klen beläggning! Misstror inte polisen, men det sammantagna rättsväsendet!

Sossarna fortsätter alliansens medfinansiering av infrastrukuren genonm att kräva kommunala pengar!

Öster. Träffade vår gamle Muf-ombudsman, numera KSO i Täby! Ni skulle se Freijs plan! En sunkhåla i ett villaområde med en träläktare för 150 pers! Skall Täby höja skatten? De kan få ha Myran som hemmaplan!

Körde ner till Blekinge ikväll! Brasan brinner och skall snart laga korv från de Lux, butiken i f d Uffes källare!

I morgon diverse åtaganden, skall bl a Smålandsakademins högtidssammankomst!

Blekinge 20141114

Bo Frank