onsdag 13 oktober 2021

Tack för alla kryss

 Idag kom resultatet av kyrkovalet till kyrkofullmäktige i Växjö Pastorat. Kryssade upp mig till första plats och fick väl flest kryss av alla i förhållande till storleken på nomineringsgruppen Borgerligt alternativ kontra de andra nomineringsgrupperna. Även Sofia Stynsberg gjorde ett bra val och kryssade upp sig till andra plats. Så tack till alla er som kryssade mig. 

Hade en liten happening förrgår.  Var med vänner på Glada timmen på De Luxe och därefter på den nya Bondfilmen. Den var bra, men en liten besvikelse. Man förväntar sig att varje ny Bond skall vara den bästa. Många med mig anser att Casino Royal från 2006 är den bästa filmen - då Daniel Craig gjorde sin debut. Oj. Var den så gammal, det hade jag missat. 

Annan happening igår. Trevliga möten, tidningsutdelning och så Lakers och därefter fotbollslandslaget. 

Idag på morgonen upp till Stockholm där sonen bjöd på lunch på Konstnärsbaren ett stenkast ifrån advokatkontoret där han jobbar. Min favoriträtt framför t o m lamm. Kalvlever Anglais med rökt bacon, kapris, lök, rödvinssky och örtslungad potatis. Fast Växjös mineralvatten är bättre. 

Promenad. 

Ikväll på gruppmöte/månadsmöte med alla moderater som har uppdrag i SKR. Och i morgon träffas alla beredningar. Ingen stad förutom Stockholm har så många ledamöter som Växjö. Kan tyda på att partiet uppskattar det vi gör i Växjö. Första frosten i Växjö för säsongen kom väl i natt. Glad varje gång jag kommer in i nya kommunhuset/stationen. Ser resultaten av de initiativ man tar. Om ett år kommer detta hus att vara lika oumbärligt för Växjöborna som konserthuset och Arenastaden. Två projekt som möttes med mycket stor skepsis och upprörda insändare. 


Gillar också deras sätt att uttrycka sig på alla texter som finns på hemsidan....Bo Frank

20211013