måndag 10 februari 2020

Innan bloggen stänger för Mexico...Franmtidsspaning...

Kunde inte avhålla mig.

1. Bekymrad av att företag/restauranger i Växjö som är bulvaner för brottslighet fortsätter, ändrar huvudman och inriktning. Ser, hör, media är inte på det. Och rättsväsendet underbemannat. Fall som uppmärksammats i media slutförs inte. Mina kontakter inom rättsväsendet påvisar uppgivenhet.

2. Annan framtidsspaning. Man behöver inte AI eller enorma mängder data för att konstatera att barnarméerna ökar i Växjö och i Sverige. Att personer under 15 rekryteras för brott efter som det s k samhället saknar sanktionsmöjligheter. Tidsfråga innan skjutningar begås av denna målgrupp....Scannar man lokala media ser man trenden...Personer som begår allvarliga brott i Växjö i övre tonåren har hållit på i många år. Utan åtgärd mer än lite samtal med det s k sociala. Barn och ungdomar som far illa har ingen tillhörighet. Ulf Kristersson gjorde det så bra om detta i dagens eko idag på morgonen. Barnkonventionen gör det sämre för barnen sedan den blivit lag. Extrem religiös indoktrinering sanktioneras. Och vårdnadshavarnas/föräldrars rättigheter stärkt. Wait and see. Jag får rätt i detta. Och t o m  höga kristna ledare gillar att religiös vägledning blivit lag. Naivt.

3. Invandringen till Sverige ökar igen, kostnaderna ökar, påfrestning för rättsväsende och sociala  myndigheter i de flesta kommunerna...

4. Ännu en framtidsspaning. För mycket valfrihet i Sverige. Pådrivarna, MUF, har först av alla vaknat. Oseriösa friskolor, muslimska friskolor, etniska assistansföretag. Listan kan göras lång. Är fri att se,  notera och analysera. Höger håller på att bli vänster i synen på det goda samhället och vem som gör vad.

5. Lyssnar många gånger på Min häst har blivit sjuk...…..stämmer också i vår tid...

6. Det som händer är att högern omprövar och c, lib och s bara bevarar och utvecklar den galna liberalismen/avregleringen som skett under i huvudsak borgerliga regeringar.


Nu får det vara för idag. Måste koppla av och inte lägga mig i allt.

Dagens höjdpunkt. Promenad runt sjön i rusket med Chefen, Anna Tenje och illbattingen Ville.Bo Frank
Växjö 20200210