tisdag 21 maj 2019

Bara helt kort

Helgen kampanj. M har en otrolig kampanj i Växjö inför EU-valet. Bara ni som har öppet, vanligaste kommentaren i vår valcontainer. Skall symbolisera handel, olivträden fred och alla medarbetare - hopp och samverkan...

Lite pressad av att tala ut om ev moskén i Växjö. Sover inte bättre  av det. Men nån måste ju säga som det är. Måndag kampanj.
Idag. Morgonmöte hos Anna. Lunch med rysk konsul. Man ställer upp för att vara artig. LNU med över 1000 medarbetare hade inte tid att träffa dem.... Skall hjälpa till att ordna möte med Södra, Vida och andra efter sommaren. Fullmäktige. Bra stämning. Älskar att leda dessa möten.

Stör mig på s k välfärdsföretag i länet som har som affärsidé att plocka offentlig sektor på pengar genom smarta kombinationer. Och offentlig sektor är lika snälla som Domstolsverket. Finns det beröringspunkter med religion och etnicitet - då blir det svårt för media. Då går man i ide.

Snabbesök i Heidelberg i veckan på Energy Cities årsmöte där jag är vice president. Oavlönad syssla. Så slutspurt i valkampanjen....Fredag, lördag, söndag.

Team Tenje krigar på.

Valvaka på söndag på en krog på stan. På måndag går livet tillbaka till det " vanliga" . En del partier kommer att göra förändringar i laguppställning och " tränarstab" beroende på valresultat...
Levererar man inte så kan ju det inte bara passera....M i Växjö kommer att göra bra valresultat.

Tack alla Växjöbor för ert stöd när ni kommit förbi valstugan. Och till mig som person.

Med lite perspektiv kommer jag att berätta en del av dagarna som gått.

Bo Frank
Växjö 20190521