torsdag 14 juni 2018

Nya högtalarutrop i Växjö - tågulandet Sverige - Trump&Löfvén

Enligt den information jag fått har det nu också beviljats högtalarutrop i samband med avslutningen på fastemånaden. Ibland är svensk myndighetsutövning snabb.


Och Växjö klättrar i ännu en ranking och är 6 bäst i Sverige. Tillgänglighet.

Tåget från Stockholm 16.20 sönder. Nytt tåg 17.30. Får biljett till Snälltåget som är ett hederligt och riktig tåg. Det är försenat från Stockholm. Nåt på banan. I Södertälje tvärstopp. Rök i bistron. Stående. Högtalarsystemet ur funktion. Men trevliga tågvärdar. Men tåget upp till Stockholm var OK. Träffade en f d vd på ett stort företag i Växjö som ofta åker tåg i Italien. Sällan mer än 10 sek försening, säger han.

Tågsystemet verkar lika tröttkört som Stefan Löfvén.

Träffade politikerkollegor från hela Sverige idag. Olika partier. Mellan skål och vägg. Osäkert vilket av m, sd och s som blir största parti. Sossarna är i panik och ljuger i kapp med Trump. Folk skall få halverad lön och fördubblad hyra om m bildar regering. Hoppas det går åt skogen för s bara därför.


PS Aftonbladet kallar Eskilstunas försök att förbjuda tiggeri för populism i valtider. Jag gillar populism. Det är påfallande ofta att företräda folkviljan. DS


Bo Frank
På tåget 20180614