måndag 28 augusti 2017

Är det kört för m? Sd har rätt! PS Släng ut dem!

Härlig helg. Hade hustruns underbara barnbarn. På fest. Och på en god middag i Kalmar. Kampanjande, fotboll och mycket annat. Vi hinner med mycket.


Idag. Runt sjöarna vid 06.00. Fel i kalendern. Trodde jag hade föreläsningar på Linné. Så inte. Åkte med mamma till Blekinge. Underbar lunch i Vägga. I strålande sol och glittrande hav. Två kyrkogårdar!  Hustrun och jag skall grilla hemma, en måndagskväll. Har det bra med uteplats i Växjös mest centrala läge. Men letar nytt. Annan plats i Växjö till att börja med. Eller utomlands framöver. Inom loppet av en kvart utanför Försäkringskassan/Migrationsverket  såg jag idag tre män med skägg och tre kvinnor? i helt svarta kläder och inte ens glugg för ögonen. Inga händer eller fötter syntes. Värre än i Saudi-Arabien. Jag har sökt på nätet och inte hittat nåt om hur tull, flygplats, socialtjänst, skola eller polis behandlar de som inte vill ge sig känna. Och förbjud dessutom fotbollshuliganer som är helt täckta. Och kom inte och säg att jag vill förbjuda slöja. Det är var och ens ensak oavsett vad jag och andra tycker!  I Växjö skall vi vara toleranta, ta seden dit man kommer, arbeta, utbilda sig, tillåta sekulärt sätt att leva, man skall kunna få älska och leva med den man vill. Men tillåt inget daltande med folk som vill avskaffa vår öppna samhälle. Enkel biljett tillbaka där man kommer ifrån! Och man handhälsar och ser varandra i ögonen!!!

Jag ser det folk ser. Och lyssnar!  Det gör fastighetsskötare i Araby, kvinnor som jobbar på akutmottagningar, kvinnor på försäkringskassan i Växjö, luttrade socialarbetare som nu röstar helt annorlunda än när man gick på Socialhögskolan! De är bra människor, men som inte gillar det de ser.
Det finns fattigpensionärer som lever på mindre pengar än nyanlända. Min mamma och hennes väninnor som inte lyft ett öre i bidrag får vänta ett år på en ny hörapparat! Politiken i Sverige fegar ur!!!


IT-skandalen växer. Åkesson har rätt!
Bara sd kräver regeringens avgång. Har tidigare i denna blogg sagt samma sak. Att regeringen visste. Men eftersom sd säger detta får man inte med sig alliansen. Beröringsskräck! Vad än sd säger, alla emot!


Odenberg tramsar. Åter! Det blir UK! Carl ställer inte upp. Har bara Lundin Oil emot sig. Tycker jag. M vågar inte satsa på en kvinna en gång till. Synd!
Borde vara direktval av Borgmästare i en kommun. Får göra detta till ett nummer. Om m vill ha mig!


Trött på politiker som fegar och är slavar under media och det politiskt korrekta socialister i media.


Vissa dagar är man bara så trött på det som händer i vårt land. Men Växjös medborgare uppmuntrar mig. Är så tacksam för det stora stöd jag upplever varje dag. Men känner ibland inte igen mig i " min" egen stad.


PS Bara en timme efter mitt blogginägg. I Aktuellt. Utländska killar/gäng hotar vårdpersonal. Dödshotar, kallar dem för könsord etc. I hela landet. Vem vill jobba som sköterska på en akutklinik? Och höra hot, könsord och liknande. Operationer ställs in för att människor trots många tolkar har ätit innan operation. En sjuksköterska har 100 pers i sin bekantskapskrets och så de som hör av de som hört....


 Har vetat detta länge. I Sverige styr snart inte de förtroendevalda. De gör utländska gangsters. När skall  partierna våga se det många svenskar ser varje dag!


Dagliga rubriker! Slipper utvisning efter avtjänat straff för våldtäkt!
De flesta politiker har upphört att företräda medborgarna. De företräder partier med smala åsiktskorridorer. Och därför tappar partierna medlemmar! Farlig trend!
Bo Frank
Växjö 20170828
.