onsdag 27 juli 2016

Ingen erotik

Lat dag med gäster. Sol, mat, bad och vin på bryggan. Nästan helt avskuren från världen så när som TV som kom och ville prata kommunala poliser. På bryggan. Har börjat läsa om drivor med Agatha Christie och Simenon. Gillar Simenons sätt att teckna människor. Han får vardagligheter att bli spännande med en doft  av erotik.  Ingen erotik hos Christie!


 Vädret i Blekinge alltid bättre än prognoserna. Nya gäster idag. Och i morgon. Måste också tjära ett tak som jag skjutit upp en tid.
Härligt att se Hillary Clinton.  Hade gärna åkt till konventet. Var i USA under presidentvalet 2004. Träffade både Carole King och Laura Bush. Kunde komma fram till Laura Bush med okontrollerad ryggsäck över axeln. Skulle inte funkat idag,


Undrar hur lång semester regeringen och oppositionen har?


Det som inte lockar med riksdagsarbete idag är att man efter lång tid blir tilldelad ett minimalt politikområde som ansvarsområde och måste stämma av minsta lilla sak eller tanke med partiledningen. Det är inget  för den som gillar att styra och ställa, snabba utspel och vill ha action! Räknar ner tills jag är tillbaka till jobbet på måndag! Skall bli skönt! Även om första veckan är lite av slowmotion.
Blekinge 20160727


Bo Frank


Bo Frank