tisdag 10 mars 2015

Elisabeth Svantesson på besök - svart dag för Sverige! Trots att Elisabeth lyste i Växjö!

Nederstigen från himlen eller i vart fall med flyget från Bromma.

Hade först haft tisdagsmorgonbön med m-trusten på mitt rum. Skippade arbetsutskottet och åkte för att hämta vice partiordföranden på flygplatsen. Vi körde så till Macken. Ett s k socialt kooperativ. En framgångssaga som uppmärksammats nationellt. Av hovet och av olika regeringar!  Utbildar och sysselsätter invandrare och andra som står långt ifrån den vanliga arbetsmarknaden. Många blir företagare. Macken-konceptet sprids i Sverige.

Körde så till Medborgarkontoret i Araby. Som också är en länkt till arbetslivet. Lars Edqvist och Oliver Rosengren med. Femklöverns två tredjedelar av integrations- och mångfaldsberedningen. Engagerad personal.

Så till MKEF. Ett socialt kooperativ som levererar Rut, hemtjänst och annat. Över 60 pers jobbar där. Ledningen gravt synsskadade och med invandrarbakgrund. Ett föredöme i världen. Bygger på klassisk borgerlig politk. Alla kan, alla vill. Ja till Rut och Rot. De anställda pratar 22 språk. ES var där för andra gången. ES är en kombination av blixtrande intellekt och samtidigt social. Men som alla i toppen rädd för att säga nåt som kan ge rubriker. Det gäller alla i hetluften i Stockholm. Men jag gillar ES.

Och Växjö jäkligt bra på integration.Vi arbetar hängivet för att allt skall funka!  Det håller dock på att gå över styr. Det går inte bara att öka, öka och öka....

Halvbra lunch. Dock inget fel på lunchsamtalet. Diverse moderater var med. Men vi håller tyst om vad som händer i arbetsgruppen.

Diverse möten i kommunhuset. Träff med revisorer om VEAB. Fick ett möte inställt. Gick då runt sjön. I blåsten. Träffade en del Växjöbor som ville prata. Får nog börja gå i skogen när jag inte vill prata. Gillar dock i grunden att folk vill att jag skall stanna för att prata. Många ha inte någpn att prata med!


Svart dag för Sverige!

Kommunisterna, mp vs s! 10 -0!!!! Saudi-Arabien!

Sverige ersätter industrijiobb som ger intäkter till landet med nya jobb på Migrationsverket som bara kostar pengar!
Ryssar, fransmän, kinseser och gringos gnuggar händerna. Sverige blir mer och mer musen som röt!
En maginaliserad s k randstat!

Moderaterna fegar ut diskussionen om att leverera vapen. De nya moderaterna blir allt nyare! Och nyare!

I SmP artikel om tiggare. Inget om svenskregisterade bilar med män som dagligen
sätter ut och hämtar dessa kvinnor!  En ofullständig bild av verkligheten. Borde starta en tidning som beskriver hela verkligheten. Men fler och fler läser min blogg!

I morgon ny härlig dag! Skall gå ut till Campus till diverse möten. Så möte med teknikföretagen.

Skall nu laga majskyckling enligt eget recpet på vad jag kommer på just nu! Till min lilla fru. Ledig kväll!

Stefan Löfvén är ingen ledare. Han leds av åsikskorridoren.

Och hur kan moderaterna bli så tagna på sängen så man inte ens kan kavla ut en kommnetar!??Bo Frank
Växjö 20150310 20.31