tisdag 6 maj 2014

Nu kör vi så det ryker och gärna bort med plasten!

Skulle man gå efter kvalitén på valstugorna så är valet redan vunnit. Moderaternas hemmasnickrade valstuga står i bjär kontrast till sossarnas " fuskbyggge". Tjärpappen böljar på taket och det är snett och vint. Det märks vilket parti som är ett arbetarparti. Arbertslinjen kommer också att visa sig. Vårt öppethållande kommer att vara det mest generösa. Vi tror på arbetslinjen också för oss själva. Vår organsisation har aldrig varit bättre och aldrig någonsin har fler varit engagerade. Jag vet. Jag gjorde min första valrörelse 1970.

I söndags höll kulturchefen på kommunchefens uppdrag på och skulle polisanmäla vandaliseringen av alla konstverk! T o m Björnen i kommunhuset var inplastad. Det visade sig att en av hennes underordnade godkänt detta tilltag. Ansvariga chefer i receptionen inte glada över brist på info!?

Hur jag sert på detta?  Konstbegreppet har öppenbarligen vidgats. Förstår tanken bakom detta! Och mycket idag går ut på uppmärksamhet. Kan dock tycka att ansvariga borde informerats om detta. Men visst är det tramsigt!?

För Tegnér gällde " Så fatta all sanning, så våga all rätt och bilda det sköna med glädje ".

Bo Frank
Växjö 20140506