måndag 19 maj 2014

Lite av varje

Störd över schweitzarna som inte fattar någonting. Man är emot all invandring och emot JAS. Och beroende av omvärlden. Och helt beroende av " utlänningar" som städar hotell och sköter service!
De kan väl inte bara leva på att joddla på en alptopp?  Känner dock några riktitgt bra schweitzare. Det är nog i grunden ett bra folk. Liksom de flesta människor. We are all waters from different rivers och när vi klär av oss nakna ser vi rätt lika ut, ingen skillnad på Mao och Richard Nixon. Skrev John och Yoko, i en låt!
 Men att folkomrösta i tid och otid? Det går väl att i ett visst läge att få ja till t ex dödsstraff!?

Dötrött på jobbet 07.00 idag. Av olika skäl som delar av läsekretsen inte skulle acceptera! Bra kommunalrådsmöte. Bra beredning. Åsa Karlsson Björkmarker mindre tvärsäker ju närmre makten hon kommer och bidrar faktiskt med viss klokskap. Måste erkännas. Dock, viss!
Vid valstugan ett par tre timmar vid lunchtid. Bommade ett möte. " Min "  Monica fick ringa efter mig. F ö de enda person vid sidan av min fru som nästan omgående kan få mig att ändra uppfattning om något! Utan övertalning dessutom!

Flera smärre möten.

Valstugan till halv sex. Så till kommunen för att sköta mejl och plocka med budgeten. Alliansen har genomgång i morgon bitti. Efter det betraktar vi budgeten som färdig. Återstår diverse texter!

Bo Frank
Växjö 20140519