tisdag 4 februari 2014

Kommer inte in på min bloggkonto

Sitter i Bryssel och är sur. Kommer inte in på mitt bloggkonto. Det dyker upp något felmeddelande med mängder av Error som dessutom talar om att en del annat blir värre också. Fick dessutom ett rum vid hissen. Och vågade inte sätta in öronpropparna av rädsla att inte vakna i tid. Vilket öde att vakna här 05.00. Dessutom har de skruvat ner hastigheten på vattnet så att det skulle ta en timme att fylla badkaret.  Och TV:n fungerar inte.
Det är OK i alla fall, men inte så mycket bloggande. Skall be Anna Hultstein lägga in detta.  Trevlig middag igår med styrelsen för Energy Cities på restaurangen Volle Gas. Finns på nätet. Och namnet stämmer. Har snart årsmöte i Riga. Stor grej där. Vi blir mottagna av presidenten första kvällen med lite mingel hos honom. Vår organisation växer. Idag skall vi lyfta ett par viktiga frågor för Växjö.
Konsaterar att sossarna nu skall ha en Hall of Fame hemma. Som jag bloggade för bara några dagar sedan så kan man inte öppna tidningen utan att det föreslås saker för miljontals kronor. Och de får aldrig en fråga från media hur allt skall betalas.
Varmt o skönt i Bryssel. I morgon bitti blir det promenad i kylan runt sjön. Hemma.

Bo Frank

Bryssel 20140304