söndag 29 oktober 2023

Sök vård hos Dr Bry

 Såg en väldigt smart V annons. Vågar inte fota den rakt av, men det ligger mycket i denna skruvade parodi.  Kanske den bästa och mest slående politiska annons jag sett på länge. Sympatiserar en del med budskapet. 

F ö rusk och regn. M på stan igår. Många som uppskattar att Anna Tenje cyklar ner till stan och är med. 

Idag. Inte många knop. Runt sjön på morgonen med min vackra mexikanska sol. Högmässa i Domkyrkan. Såg Öster på TV. Så på oasen Palladium och såg Miraklet i Gullspång. Sevärd och intressant att ta del av hur den fått olika kritik i media. Från tvåa till femma. Sevärd. Nu snart på middag. Skulle haft dörrknack med m. Men det regnar. 

Som domprosten sa idag i kyrkan. Måste leta efter det positva i allt mörker som "flimrar" förbi. 

Har svårt för Hallowen. Firar inte det. Tagit sig hit från USA. Men ursprunget från Ireland och Skottland. 

Dock, kommunens parkförvaltning  gör som alltid ett bra jobb. 

Har lite olika uppdrag i veckan. Nu är m med Pernilla och Anton i spetsen på gång. Det har varit svårt mentalt att gå ifrån majoritet till oppositon. Team Tenje gjorde inget dåligt val. Men både c och mp bytte sida. Och det blev som det blev. Trist. Men i vi har demokrati. Mp kan inte lastas. De gick till val på att vara oberorende. Men c gick till val på fortsatt allians. Känner i princip alla i politiken i Växjö. Bra folk från alla partier. Men c har varit en besvikelse. Men. Skickligt av Malin Lauber att hålla ihop denna brokiga skara. V är nog inget problem. Kanske det mest pragmatiska partiet av alla. 

Bo Frank
20231029