tisdag 4 juli 2023

Stoppa att bränna koranen.... Pride? Sprid detta inlägg!!!! Och lib i Växjö....

Om ungdomar tar bort en prideflagga från en skola så blir det polisanmält. Om nån vill bränna Koranen så backar polisen upp det. Sverige är på ett sluttande plan. Och politiken sitter fast i juridiken fast  den sympatiske  Gunnar Strömmer är jurist. Tillgång eller inte att vara jurist som justieminister? Frågan är inte ny. 

Riksdagen har beslutat om NATO medlemskap. Skall några få personer med andra syften få påverka dettta? Sluta skyll på Erdogan!!! Gör som våra grannländer. Förbjud koranbränning. 

Och som alltid. Flyktingpolitiken måsta sättas så nära noll som möjligt.


Sommar. Ser jäkligt olika ut för ungdommar. Ganska många sitter på köpcentra med fötterna på bordet och dricker energidrycker, småbarn och bebisar framför Ipad. Lättast för föräldrarna. Att inte ta konfliker. 

O Båstad vandrar brådmogna kids i märkeslkläder. Sura och nedstämda. Som de redan fått allt. I många förorter "samma  sorts" kids, med de förväntar sig mer. Och börjar med "knappnålar". 

Sommar. Barnbarn kan vara änglar. Under vissa omständigheter. 

Två av "mina" tillfälliga änglar/barnbarn. 


Var på Ängelbäcksstrand med dem. 

Någon skall inte ha gurka, någon skall ha gurka men inte tomat. Någon köttbullar men inte prinskorv. 

Och så överraska med att äta räkor och konstiga ostar. 

Åt jag inte upp med det som fanns fick jag gå från bordet. Och jag äter allt idag. Och inga fobier mot denna naturliga barnuppfostran. 

Nåväl. Änglar på Ängelbäcksstrand. 
PS Lib i Växjö????? Läser i bladet att de motionerar om en vänort i Ukraina. Det uppdraget gav jag som KFO i Växjö för ett år sedan. När omständigheterna medges.   Har flera gånger konfirmerats i olika forum i Växjö. Ungefär 50% av alla motioner som skrivits i Växjö kommun de senastre åren har varit om sådant som insiktsfulla politker borde informerat sig om, som redan är i görande.  
Om lib får frågan kan man glida ur genom att säga att man vill sätta tryck på frågan. Väntar på en motion om att Växjö skall vara för en bättre värld. 

Bo Frank

20230704