måndag 19 september 2016

Möte med polisen....

En helt underbar helg i Kungliga Huvudstaden som badade i sol och det kändes som sommar. Firade min och sonens födelsedag. Långa promenader. Besök på Moderna och på Fotografiska. Fotografiska hade flera fina utställningar. Besök på Dramaten. Trevligt att se Helena Bergström spela Helena Bergström i den snurriga pjäsen Rampfeber. Lyxigt att äta på Bens Asiatiska i den fina spegelmatsalen. Fullt av intryck. Förfärad över utelivet kring Stureplan. Snabba cash. Har aldrig sett så få poliser i Stockholm heller.

Måndagsmöten på kommunen. Möte med Företagarna. Möten om markköp och planfrågor. Ärligt möte med polisledningen för region syd. Stor förståelse för våra synpunkter. Men de kan inte heller " trolla med knäna". Måste ta frågan uppåt i organisationen. Ärligt svar om att vi förmodligen aldrig kommer tillbaka till den bemanning vi en gång hade i Växjö.
Ikväll extra möten med den moderata fullmäktigegruppen. och genomgång av den fortsatta processen med olika valärenden.

I morgon vanlig tisdag och sammanträde med kommunstyrelsens arbetsutskott. Möte på Svenskt näringsliv som presenterar sin årliga ranking av alla kommunerna i landet.

Snart är det fredag. Och så söndag och ny arbetsvecka.

Polisen knäar. Men ser på TV att Ylva Johansson presenterar att Migrationsverket får 2 nya miljarder. Ibland finns det pengar. Och ibland inte.

Sverige är på fel väg. Hemskt att behöva säga detta. Men så är det.

Bo Frank
Växjö 20160919