onsdag 20 januari 2016

Skönt att åka hem.....

Skulle mentalt inte klara en vecka till med att bara äta, läsa och promenera. Har dock lyckats gå ner två kilo med all inclusive. Har nästan uteskutande ätit grönt, fisk och kött! Dock en och annan Gin and Tonic. Men det är ett fenomen att inte ha sett en enda berusad människa trots tillgång på fritt vin/sprit dygnet runt. Tycker synd om ganska många smällfeta personer som har gett upp och bara äter mer och mer. Trots hotellets alla läckerheter går många direkt till pommes och hamburgare.

Hemma fortsätter de politiska turerna på riksplanet. Moderaterna går från klarhet till klarhet när det nu också handlar om att strama åt kostnader för flyktingmottagande. Och kortsiktigt spelar mycket sd i händerna just nu, men det blir annorlunda när det blir val. Då handlar det om att rösta fram ett regeringsalternativ. Undrar om Löfvén klarar sig fram till valet? Hans brist på politisk erfarenhet har visat sig många gånger.

Åker hem idag. Skall ikväll såga upp julgranen som ligger och skräpar. Det vanliga när man varit borta. Tvätta, gå igenom post, en sväng till jobbet etc. Skall gå på Rotaryfrukost i morgon bitti och så sedan direkt till Stockholm över dagen. Nytt frukostmöte på fredag och småmöten. Och att vara tillgänglig för den i eller utanför kommunhuset vill träffa mig. Människor är vänliga. Och väntar sig inte att man ringer tillbaka även om man har semester. Kan jag kan andra. Kommunens målsättning att ringa tillbaka efter tre dagar kunde vara vassare.

Håller också på att rota i hur det gick till egentligen när Milles "fisk" försvann från Utvandrarnas hus!¨
Beatles denna vecka. Jodå. Hotellpianisten och hotellorkestern har spelat åtskilligt. Dock första resan på länge utan en enda Beatlespryl av nåt slag! Men är dock inte hemma än!Maspalomas 20160120

Bo Frank