torsdag 5 november 2015

Partner sökes, Så och på jorden

Bridgepartner sökes till min mor! Mamma är liksom jag uppfödd med en kortlek i handen. Och behöver en bridgepartner. Mamma är pigg och vital och kan bjuda rejält med bra kort. Mammas lilla bridegegäng har upplösts! Mor behöver en partner för att kanske spela på pensionärsuniversitetet! OSA!

Hela dagen, nästan, på möte med regionala utvecklingsnämnden. På Nelsons i Tingsryd. De är duktiga på Nelsons. Och Torsten Nilsson är en finurlig entreprenör. Tänk det Gardenföretag som fixar detta med mördarsniglarna! De har fått oss att sluta odla.

Olof Björkmaker sprider bra stämning runt omkring sig. Många har ett och annat att lära! Fick ett möte inställt ikväll. Kanske bio igen. Tredje gången på någon vecka. Och dessförinnan något år sedan.

Har skrivit en insändare till SmP idag. Om miljöpartiet och just SmP!

Ny härlig arbetsdag i morgon.

PS Så och på jorden,  var lysande. Starka profiler/skådisar. DS

PSPS Om sd hade sagt det Morgan Johansson sagt idag, för ett halvår sedan, hade de blivit hudflängda av den samlade politiska korrektheten i Statstelevisionen, Statsradion och Dagens Nyheter. Tror inte att Magot Wallström kommer att säga att Morgan Johansson uppmuntrar till rasism!?  Trots ordflödet har regeringen de facto inte fattat ett enda beslut som den närmsta tiden påverkar Sverges flyktingmottagande. Jag anser att EU måste slanta fram de pengar som behövs för att hjälpa människor till ett drägligt liv, där alla länder måste ta ett solidariskt ansvar. Putin jublar över att hans stöd för regimen i Syrien orsakar kaos i Europa! DSDSBo Frank
Växjö 20151105