söndag 14 juni 2015

Caroline Hedenbergh

Nej! Partiet har inte stängt min blogg. Datorhaveri/elavbrott/mycjket att gör/på tåg och flyg. Träffade AKB i onsdags. Vi har helt olika uppfattningar om flyktingpolitiken, men ändå ett bra debattklimat.

Det bästa rektorstalet någonsin. Delade ut stipendium på avslutningen på Fagrababäck i fredags. Extremt enkel skolavslutning. Vackra, uppklädda/sommarklädda elever. Vänlig stämning. Det som lufte var rektors tal. Det som lyfte vaar att kombinationen av salt och socker. Inte inställsamt men uppskattat. Har hört Caroline tidigare. Lysande. Och Den blomstertid nu kommer.

 Det allt mer socialistiska sd vill inte tillåta lite kristendom i vårt land på skolavslutningar! Emot Nato, emot EU. Har fel i alla frågor utom just det att Sverige har ett extremt högt flyktingmottagande.
Men man kan ju inte styra Sverige genom att dra klockan 50 år tillbaka!

Elhaveri i Blekinge. Privata trassel. Men mexikanska solen och jag kom tillbaka till Växjö i em. Gick i blåsten runt sjön. Uppskattar alla glada tillrop från alla positiva medborgare. Fattar inget. På Fargrabäck var det många elever som uppenbarligen kände igen mig och kom fram efteråt och sa att de var moderater.

Nu fullmäktitge i tre dagar. Två i kommunen och en i regionen. Skolkar lite på onsdag för att gå på Uffes begravning. Är ombedd att säga några ord.Bo Frank
Växjö 20150614