torsdag 19 februari 2015

Tanter!

En otrolig flygvärdinna på planet mellan Bromma och Östersund. Så social och kommunikativ så jag tänkte att vår kommunikationsavdelning behövde nytillskott! Igår!
Åsa och jag gjorde kanonframträdande i Åre. Åsa nästan vassare än jag! Underbart att vakna 10 m från Åresjöns strand, se hela panoramat med sjö och fjäll! Bra hotell. Lite lyxigt!

En annan flygvärdinna mellan Östersund och Arlanda idag sjöng en schlagerlåt från 1962, som Ann-Louise Hansson gjorde, när vi gick ner för landning! När får vi SAS till Växjö?

Next Jet strulade rejält ikväll till Växjö från Arlanda!

Har följt Tantdebatten. Hade försvarat tantstatyn om Kulturnämnden så beslutat! Försvarar nu att man är emot. Det som inte framgått i media, som alltid är ofullständiga, är att 7 av 8 partier i fullmäktige är emot. Liksom upphovsmannen och nästintill alla konstnärliga experter! Sossarna i Växjö som fortfarande är i chock efter valet,  hugger på allt femklövern står för. Jag gör inte alltid inte som  medborgarna vill eller säger. Men tror att 90% är emot!
Just denna tant är avskriven i Växjö. Gärna fler svenska tanter, Pippi, Listbet Salander, Värends-Blenda, Elin Vägner, Olga Bohlin, Carin Högstedt eller någon annan dam.

Växjö är unikt i världen. Nammen på stadsbussarna! 50% kvinnnor! Undrar vem som fixade det! Lite grävande journalistik!??? Tack!

Kommer i morgon att kommentera sossarnas urvattnade s k integrationsutspel!

Bo Frank
Växjö 20150219