söndag 11 januari 2015

Storm, islam och Eliasabeth Ohlson Wallin

Har gått en längre runda idag på morgonen. Tre timmar. Blåste en del fortfarande. Dock färre träd fällda. Vår präktiga julgran på Stortorget kvar. Men i Gemla hade den fallit. Värkbruten mor på middag i går kväll. Snyggt klädd och en burk inlagd strömming i ättika till oss/mig. Och Lakers vann igen. Hustrun kör damsugaren och våra väskor fortfarande borta. Går inte ens att komma fram till CPH. Tips. På Växjö Flygplats svarar man genast och kan gå in i samma datasystem.

Mycket kring attentatet i Paris. Jag tycker rent allmänt att man skall ha respekt för alla religioner men att yttrandefriheten måste står över allt och alla. Den svenska vänstern och många röda kulturredaktioner i media fegar ut. Annat var det med EOW.

Kommer ni ihåg Elisabeth Olhson Wallin. Svenska politiskt korrekta biskopar ställde sig bakom hennes ganska brutala bilder av Jesus. Mediavänstern och kulturedaktioner älskade och hyllade EOW. Hur förhåller sig samma personkrets kring karikatyrer av den heliga profeten??? Största möjliga tystnad.

Den svenska vänstern har alltid fegat ur när det gäller att kritisera företeelser som riktat sin aversion mot det västerländska, pluralistiska och kapitalistiska. Och det fortsätter man med. Legitemerar man terrorism? Det är det som är frågan?
Begriper inte varför inte dessa paradoxer uppmärksammats på den nationella arenan. Men det som inte sägs och skrivs i Stockholm existerar inte.

Bo Frank
Växjö 20150111