måndag 1 december 2014

Tage Johansson ------------- och Malin Lauber! Och Anna!

Träffade en man idag! Klurig, lågmäld, smart,  förtroendegivande, förefall ha både hjärta och hjärna. Men också hemvävd. Vanlig och ovanlig! Jag fattade genast att detta är ett smålänskt geni! Får se vad som händer.

Vid lunchtid kom jag på vad det handlade om. En ny Tage Johansson. Fast det kommer aldrig att hända!? Tage kan inte upprepas, men kanske nån som är i närheten!

Goggla på Tage Johansson! Åryds industriby! Mannen som tog sig an omöjliga projekt! I olika delar av Småland och Öland! Affärsgeni. Ödmjuk person, man med stort hjärta! Känner bara dåligt samvete för att kommunen än mer inte uppmärksammat Tage Johansson. Men kanske träffat idag en person som kanske kan mäta sig med Tage! Bara nästan!

Kul dag. Möte med Öster. De hade ingen klar utvecklingsstrategi. Lite tagen av det! Men förefaller vara seriösa! Atta ha konstgräs eller inte, det är frågan! Som förefaller vara avgjord!

Diverse möten. Sensationellt lunchmöte hos vår ovärderliga landshövding! Alla KSO och regeringens höghastighetstågsförhandlare var där! Mötet gav mig flera nya inspel. Ofattbart att media inte snappat detta. Förr gick jorunalister runt. Vad händer idag!? Något tips!? Nu sitter man bara och bevakar cyperrymden. Allt hamnar ju inte där. Det som sas idag var som sagt nyhet för mig som har som jobb att vara den som snappar det mesta!

Möte med Flygplatsbolaget!

Moderat stormöte. Alla nomineringsförslag gick igenom! Bra stämning inom m.

Tänk om riksdagen kunde lära av Växjö? Då hade Sverige haft en blågrön femklöver som älskar både ekonomi  och ekologi som är två sidor av samma mynt! Visst behöver vi en hållbar tillväxt!

ML vald till nytt k-råd s! Välkommen! Du har många kvalitéer! Men Åsa och Malin! Det är kört! Anna Tenje kommer allt bli Växjös första kvinliga KSO.

Ser framför mig efter 2018 fyra kvinnor och en man som k-råd i Växjö. OR har nåt cypberrymden och jag själv nånstans mitt emellan!

Det jag vet är att Växjöborna under överskådlig tid kommer att ha bättre politiker och topptjänstemän än genomsnittet! Växjöandan! Låt bara inte ekonomin skena!


Bo Frank
Växjö 20141201