tisdag 9 december 2014

Mat, politik&kärlek! Och hoppas hela partiledningen avgår!

På styrelsemöte med Almi på fm. Sedavanligt julbord för gamla förvaltningschefer och kommunalråd ( och nuvarande )på  Villa Vik. SÅ Andersson och Bo Holmberg tackade för maten!
Till fotograf för att att fotas till en turistbroschyr. Till kontoret. Öster har lämnat in papper om stöd på stört. De antydde inte detta när vi mötte dem för en veckan sedan. Tvungen att uppföra mig diplomatiskt inför media!  Arg, ledsen och besviken över svensk kultur. Att inte prata klartext. Och hur skall man kunna leda ett parti, ett fotbollslag eller ett företag om man bara går som katten runt het gröt!
Brottsförebyggande råd i polishuset! Bra möte. Mycket skit kring Spice i Växjö också. Oduglig regering/regeringar som inte tar en match mot alla jurister som sätter käppar hjulen för generell lagstiftning som olagligförklarar all skit som förstör människor. Det är bara att ändra en molekyl  i veckan så är det fritt fram att legalt beställa nytt Spice från Kina! Hade kommunalråd styrt Sverige hade detta varit löst. I Sverige styr inte politiker, utan myndigheter!

Inget som händer sker i Sverige. Allt sker i en kommun. Kommer att fortsätta ha en variant på detta i alla blogginlägg!

Till kontoret. Hann ut på stan lite innan sju. Några julklappar till Mexico!  Hem till min mexikanska solstråle! Sen middag. Tänker bänka mig framför TV:n och se AKB 21.00.

Hoppas att hela den gamla partiledningen går! Jag säger hela! AKB måste få fria händer. Och inte ett uns vara bunden av den gamla partiledningen. Speciellt inte när det gäller flyktingpolitiken!

Klarar inte av att se TV om barnslavar i Indien och småflickor som sexslavar i Afrika. I Sverige är det krigsrubriker om inte en skola haft en uppdaterad mobbingplan i en pärm! Skall bli skönt att slippa syssla med trivilaiteter efter 2018! Lider allt mer av skillnaderna i världen!

Kommer att arbeta med helt andra saker efter 2018 då jag kan göra skillnad på allvar även om det bara handlar om någon eller några enstaka männisor!


Bo Frank
Växjö 20141209