fredag 5 december 2014

"Ett litet nyfascistiskt parti"

Det är till att ha nerverna utanpå när man haft oförmågan att lägga fram en budget som riksdagen dissade!

I våras bröt sossarna ut delar av regeringens ekonomiska politik för att med hjälp sd fälla regeringen.
Man måste kunna hålla ihop en budget, sa Magdalena. Under hela valrörelsen ville Magdalena Andersson spara mer pengar än regeringen och samtidigt lova allt till alla. Som nytillträdd minister sa samma Magdalena att Sveriges ekononomi var körd i botten. Landets alla ledande ekonomer sågade henne totalt.
Och nu är sd med 800 000 röster ett litet nyfascistiskt parti. Ett uttalande som får självaste Jan Björklund att rycka ut till sd:s försvar. Hur mår Magdalena Andersson och hur mår s?

Att sd är ett främlingsfientligt parti är sant. Lika sant som att man uppmärksammat att Sverige har en flyktingpolitik/bidragspolitik som skiljer sig extremt mycket från andra länder i världen. Hur kommer man ur detta?
Ja inte är det genom att jobba som Magdalena Andersson. Att göra sd än mer till ett offer, till matyr och en David med stort D.

Man måste däremot påtala att sd:s politik att sänka alla regeringar kan leda till ett ekonomiskt kaos som urholkar pensionerna, skapar arbetslöshet och minskar resurserna till polis och förskola. Det skulle jag säga om jag vore AKB. Och samtidigt säga att de partier som gillar en generös flyktingpolitk måste se över vad vi faktiskt klarar för att hålla ihop samhället. Hur svårt kan det va?

Själv är jag förvirrad. Skulle haft ett gåmöte med Catharina Winberg i em och bommade detta totalt och åkte i stället och bytte däck på bilen. Däckfirman har haft inbrott. Och det verkar vara fritt fram att sno däck, cyklar och gräsklippare och sedan ta färjan till Klaiepeda. Polis och tull verkar totalt sakna muskler och ingripa. Den svenska integriteten totalförlamar myndigheter. Polisen får inte ens tillstånd att kamerabevaka sina lokaler. Vi behöver en regering som gillar att sätta åt brotttsligheten. Detta var ett område som alliansen misslyckades med!

Nu snart iväg till moderat fest/valupptakt!!!

Lilla frun vill ha Reinfeldt tillbaka!

Jag kommer inte att gilla allt AKB kommer att hitta på. Men just nu är hon den som måste ta Sverige ur krisen. Och hon kommer att fixa det! Och AKB kommer att bli vald med rungande ovationer. Kommer själv direkt från Mexico till stämman.

Växjö 20141205

Bo Frank