söndag 5 oktober 2014

Gravrunda

Vacker höstdag. Med mor på gravrunda. Tävelsås, Tingsryd och Bredåka. Klippt gräs i Blekinge, tagit in trädgårdsmöbler och satt några perenner. Nu snart hämta lilla frun från tåget och gå en promenad. Och haft en del samtal kring politik och nomineringar.
Ny späckad vecka. Beredningsmöten i morgon förmiddag, lunch med en kompis på flygplatsen. Möte med flygplatsstyrelsen efter lunch. Så VD-klubben. Senare på kvällen moderat gruppmöte igen.
Tisdag, Onsdag och Torsdag är jag på diverse aktiviteter i Bryssel. Fredag sista regionfullmäktige. Och inte minst lilla solstrålens födelsedag. Har en del andra aktiviteter att hinna med på fredag också! Så har den veckan gått. Har en sejour i Bryssel till innan jul. Men bommar årets sista styrelsemöte med Enegy Cities eftersom vi har kommunstyrelsens sista sammanträde för mandatperioden just den dagen!

Gillar en del saker den nya regeringen hittat på. Men förundras över en del. Mest att ordet företag och småföretag inte existerar i regeringens föreställningsvärld. Och nu är vi där med mera prat om bidrag och mindre prat om jobb. Såg å andra sidan inte något nytt i partisekrerterarens DN-debatt. Mera av det som inte gick så bra i valet! Skall det vara så jäkla svårt att göra ett omtag? Men man måste ju ha mandat att göra det eller får man skaffa sig det!

Vår egen Katarina Brännström har stigit i partihierarkin genom en bättre utskottsplacering. Roligt!

Man kanske skulle satsa på riksdagen 2018? Beror på hur många som känner sig kallade! Och håller det jag lovar. Kommer inte att vara moderaternas första namn i kommunvalet. Man skall gå medan
man  kan gå själv!

Ser nu fram emot att ge järnet denna mandatperioden.

Bo Frank
Växjö 20141005