fredag 3 oktober 2014

Grattis Aida! Och lite skvaller!

Mycket roligt att min briljanta kommunalrådskollega Aida Hadzialic i Halmstad blir minister. Har redan skickat blommor! Har länge vetat att Aida skullle gå långt och kul att se att Jante inte malt ner denna smarta unga dam!
Sveriges mest överskattade politiker blir utrikesminister. Det Carl gjorde på ett par timmar kommer att ta Margot en vecka. Om det blir gjort!  Det mest kompetenta av alla sossar, Carin Jämtin är inte med i regeringen. Annars inte superimponerad av de nya ministrarna. MP:s folk med något undantag verkar taggade. Kul med Alice Bah.  Inte impad av alla heller i det nya moderata gänget. Och synd när politiker som inte lyckats,  klamrar sig fast på alla plan i samhället.

I Växjö känns det bra. Inte en enda negativ kommentar till vår blågröna allians.

Frukostmöte med företagarna. Promenad en mil. Gått på stan ochj tackat/prarat med folk. Diverse innegöra i eftermiddag. I slitna jeans och rutig flanellskjorta! Gillar fredagseftermiddagsmyskläder.

Mor på middag ikväll. Har inte setts på flera veckor! I morgon sitter alla länets moderater och valanalyserer/deppar/peppar och talar framtid.

Regionen lär dessvärre styras från Kommunals expedition. Extremt svag ledning.

Och i Växjö jobbar media helt naturligt med att försöka spräcka hur den blågröna femklöverns överenskommelse ser ut.

Trevlig helg, kära Växjöbor och andra läsare av denna blogg!

Bo Frank
Växjö 20141003