tisdag 12 augusti 2014

Summering

Bra dag. Hemma redan 21.00. Bra stämning på alla möten idag. Sossarna misstänkt trevliga. Och alla andra med för den delen. Hann vara en timme i valstugan idag mellan två möten. Avslutade kvällen hos landshövdingen med länets ledande kommunalråd för att informellt prata flyktingpolitik. Därför kommer jag inte att bedrätta vad som sades. Mer än att vi i kommunerna anser att det är statens ansvar fullt ut att betala kostnaderna för den flyktingpolitik som staten bestämmer. På så sätt kan man ju säga att det finns en djup klyfta mellan hur kommunerna och staten ser på detta.

Positiva och bra reportage i SmP om partiernas valmanifest. Idag c. I morgon berättar Anna T och jag om vårt program. Jag började programarbetet. Men den som har likheter med En man som heter Ove, kan inte klippa och klistra och samspela med andra som Anna kan. Därför har Anna slutfört detta arbete. Men Ove har ett gott hjärta, trots allt.

SmP gör en lokal opinionsundersökning. Skall bli kul att se resultatet och kanske hur frågorna formulerats. Vet ej när det presenteras. Fredag? Då bjuder SmP på valfläsk på stan. Hoppas det är svensk valfläsk! Och gärna närodlat.

Hör v på TV bortförklara att v inte har förbättrat sin kvinnorepresentation.

Bo Frank
Växjö 20140812