söndag 8 juni 2014

Sluta dissa Kent

Man skall inte skjuta på pianisten. Det är inte Kent Perssons fel att m har dåliga siffror. Det började med att alliansen lät miljöpartiet diktera svensk flykting- och invandrarpolitik. Och som tack för det har mp stuckit knivar i ryggen på alliansen i alla andra frågor!? Regeringen skulle gjort upp med s och inte låtit riksdagens mest extrema parti i dessa frågor ta på sig ledartröjan.
För drygt ett år sedan gick både Billström och Kent ut och sa att det var dags att diskutera volymer. Inte världens bästa ordval men rätt i sak. Inför tillsättandet av en modert arbetsgrupp som inte kommit fram till något. Båda tvingades att backa från sina uttalanden. Synd, de hade en majoritet av alla moderata sympatisörer med sig. Och många fler.

Sluta skjut på Kent. Det är fegt att skjuta på budbäraren/pianisten. Och vem skulle bättre kunna sköta hans jobb? Och vem skulle vilja ha detta otacksamma jobb som bara är att försvara och aldrig få tänka själv! Jag har börjat gilla Kent mer och mer!

2006 anklagade alliansen Persson för att vara en trött förvaltare. Och det var ju sant. Och nu kramar allainsen varenda myndighet som inte fungerar. Så kan det gå. Slaget är inte förlorat. Dags att börja opponera mot oss själva!

Växjö 20140608
Bo Frank