fredag 9 maj 2014

Bästa någonsin

Var på en av de bästa teaterföreställningarna någonsin i går. Helen Keller. Tror att den också speglar svensk grundskola. Hur unga blir förvirrade och tare för sig av bnist på krav och samordning från vuxensamhället!

Satt med CS reklam och gick igenom lokala affischer inför valet. Vågar redan säga att våra kommer att väcka mest positiv uppmärksamhet!

Hade så två underbara skoklasser från Ljungfälle på besök i kommunhuset! De var så uppmärksamma, smarta frågor och inga kepsar på. Min prau Simone Örhn hjälpte mig. En begåvad och smart tjej från Växjö internationella skola.

Lunch på Rotary och hörde om turismen i länet. Valstugan. Två snabba privata ärenden. Genomgång av papper på jobbet. Budgetmöte nu vid 15.00 och ärendeberedning vid 16.00! Så till valbyrån.
I morgon arbetsdag i huset hemma. Åker så till Kalmar för att inta staden. Glad för stora uppslag i deras tidningar för vårt Beatlesjippo i morgon.

Vi kommer också att ha en Beatlesinfluerad valaffisch. Nej, inte vaxdocker på hela fullmäktigegruppen. Men den näst mest kända.

Ber att få tillönska alla läsare en trevlig helg!



Bo Frank
20140509