söndag 10 oktober 2021

T o R

 Torekov igen. Firade lilla mexikanska solen med diverse aktiviteter. Lugn och stilla hösthelg med god värme och nästan vindstilla. Allt är grönt fortfarande på denna plats i Skåne. 

Många läst mitt förra inlägg. Är ingen vän av konspirationsteorier och det mest osannolika kan inträffa. Men klart att man undrar vad som är vad? Hade en en känd vänstersympatisör råkat ut för detta hade det väl i det närmaste blivit utlyst landssorg. Det med Vilks var att han stod utanför all partipolitik. Som med alla konstnärer med integritet. 

Många möten i veckan som gick. Äntligen fysiska möten. Så roligt att träffa folk. 

Ett av de mest intressanta studiebesök någonsin var i onsdags. Spelkollektivet i Väckelsång. Ett Silicon Valley i vardande för spelutvecklare? Ungdomar från i stort sett hela världen som utvecklar nya spel. I en av de snabbast växande branscherna......Kolla deras hemsida. Ingen lyxmiljö, men så avskalad och asketisk som kanske krävs för sätt fockus på jobbet. Flera miljonföretag har redan sett dagens ljus. 

En annan glad nyhet var att den tidigare KSO:n i Göteborg Ann-Sofie Hermansson, som varit persona non grata i s, friades också i hovrätten för att ha kallat extremister för extremister. Hon är/var av Anna Tenjes kaliber. 

Lilla frun "hemma i köket" i Torekov. Idag sa ett känt kommunalråd och blivande riksdagsledamot att det skulle vara snudd på kriminellt att säga att att Martha Elena är 65....


God lunch på Torekov Spahotell...med hustruns barn och barnbarn. Sen Mölky-turnering på vår lilla tomt. Och så ansjovisköttbullar och tårta hos oss på kvällen.....

Spelkollektivet. 

Startare James Newnorth och Christoffer Cederholm vd. Impad till max. Och lite oxå över Tingsryd som inte bara har dessa utan också AMD.

Bo Frank
20211010