onsdag 23 december 2020

God Jul.....

 Dan före dagen. Mexikanska solen har gjort specialköttbullar med ansjovis i. Ser oavbrutet på Paul McCartnyes nya skiva. Har fastnat för When Winter Comes. Finns på nätet i olika varianter. Han drömmer sig tillbaka till åren med Linda och barnen i Skottland efter Beatles uppbrott. Ser och hör också Ringo Starrs nya hit Here´s to the nights där också Paul McCartney medverkar.....

Julen, lite borta och lite hemma. Känner mindre och mindre stress varje år. Det får bli som det blir. Den helt perfekta julen är nog mera som Platons resonemang om sinnevärlden och idévärlden. 

Denna tid på året ser man bakåt. Och möjligen framåt. Ett ålderssymtom att se bakåt. En händelse för 50 år sedan kan framstå som klar och redig. Något som hände för en månad sedan kan redan grumlas. 

Har idag hissat flaggan för Drottningen som fyller år. Året med Kungafamiljen var en höjdare i måndags på TV. Skönt att slippa presidenter o en massa jox med dessa.....Kungen representerar oss alla. Det kan inte ett parti göra. Så enkelt är det. 

Önskar God Jul med denna bild. Från Storgatan där hustrun och jag suttit i karantän en del liksom andra glada m i december.....Bo Frank

Växjö 20201223