torsdag 15 oktober 2020

Mycket gott och blandat

Köper ibland ett sånt paket bara för att plocka ut de gröna med lakrits. Vägrar gå in i rena godisbutiker. 
Gott och mycket blandat var det när Moderaternas partiförening hade sitt första styrelsemöte efter årsmötet. Glömde fota. Tre ungdomar, Anna Gustbée ordförande. Tre yngre damer varav två från Iran. Agneta Skoglund och jag som ankare. Vad jag är stolt över detta. Och över vårt parti lokalt. Ulf K kunde gjort bättre som inte tog upp den massiva invandringen som ett problem för kriminaliteten  i partiledardebatten, men bra ändå. Vi behöver av humanitära skäl kvotflyktingar och men också välutbildade människor. Inte bra att två partier som har 10% väljarstöd bestämmer flyktingpolitiken. Och tar emot allt och alla.  

Bra arbetsvecka och rent allmänt. 

Julia A och jag på styrelsemöte med Energy Cities. Kollegorna från Modena längst ner till höger på skärmen i munskydd. Dimmig morgon runt Växjösjön denna vecka....


Vackert med dimma.


Ca 30 glada moderata seniorer håller avstånd på Galaxen när Katarina och Ulf pratar om äldrefrågor. Foto av Ingemar Swalander som är en föreningsmänniska som gör stor nytta i samhället på olika ställen. 


Anette Östman Ottosson som är kommunpolis drog många på vårt frukostmöte med Rotary idag på morgonen. Mycket bra föredrag och frågor som aldrig ville ta slut. 

Promenad runt en sjö idag på morgonen. Sitter en stor del av dagen på möte med Regionen om EU-frågor. Och så moderata kyrkogruppen under ledning av Björn Stålne som gör ett gediget arbete. 

Gläds över medarbetare från parken som höstgräver och gör fint i Växjö. Lider av att stadskärnan utarmas på butiker. Inte bara i Växjö. Och fler är nog på väg bort innan det vänder. Tror dock på renässans för staden och att det vänder. 

Fick för mig att det var fredag idag. Men det var ju fel. Har faktiskt inga möten i morgon. 

För 500 år sedan idag invigde Henrik VIII världens första? bowlingbana. Sånt man bara vet, eller hur?


Växjö 20201015

Bo Frank