onsdag 12 februari 2020

Fiender, dödsfiende och partivänner. Heja denna modiga kvinnna!

Det är den skalan. Speciellt i s. Partivänner är det värsta.

Dagen efter att min f d kollega i Göteborg,  Ann-Sofie Hermansson blivit friad från anklagelsen om förtal, tiger hela sossepartiet. Och en stor del av hela landet.  Och det är väl därför sd är större än  s. ASH har i en blogg utpekat två muslimska kvinnor som extrema islamister. Kvinnorna anmälde ASH för förtal. Och förlorade som väl var i Tingsrätten.

Inte någon sosse har backat upp henne. Normalt sett tar partierna hand om f d pampar i större städer.  Så inte i s i detta fall. ASH kör nu lastbil i stället för att vara kommunalråd. Har inte blivit landshövding eller fått Palmepriset.

Aftonbladet har t o m hånat henne. En modig kvinnlig politiker som tar kampen mot religiös extremism. Hon lämnas helt ensam. Dagen efter. Ser inga politiker från nåt parti som backar upp ASH. Denna modiga kvinna.

Sverige håller på att bli ett hemskt land. Hoppas att m, kd och sd får majoritet i riksdagen efter nästa val.

Rädslan för att bli utpekad som islamofob är stor i hela landet. Den självpåtagna censuren smyger sig på. På kultursidor, ledarsidor, i Teatersverige, bland biskopar och politiker. Hoppet står till svenska folket i allmänna val.


Bo Frank
Växjö 20200212