onsdag 5 september 2018

Rösta på vänsterpartiet!!!!!!

Är du till vänster och/eller tänker rösta på socialdemokraterna - rösta då på vänsterpartiet! Varför? Jo. Vänsterpartiet beskriver ärligt sin politik även om jag kan tycka den är helt uppåt väggarna. Sossarna ägnar all möda åt att smutskasta motståndarna med att tapetsera hela stan med affischer där man ljuger om motståndarna. Med olika teman. Men man pratar inte om sin egen politik. Frågan är bara om denna smörja är uttänkt i Växjö eller på Sveavägen i Stockholm? Det som också är typiskt för dessa osanna affischer om simhallar, kommunhus, hyror är att de sätts upp några dagar innan valet.

VARFÖR VÅGADE man inte ta denna debatt i direktsända fullmäktige!??? Så smutsigt. Får Putin och Trump att framstå som reko killar!


På den stora debatten i Araby i kväll, på Centrumskolan, där jag debatterar mot Malin Lauber om integration etc kommer jag att rikta denna uppmaning till de som är röda. Rösta V, de är i alla fall ärligare. Och har dessutom varit en starkare opposition i kommunfullmäktige än socialdemokraterna.På Öster i måndags kväll. 10 moderater utkommenderade för att kampanja där. Här ser vi Jeppson/Wibroe in actionKampanj hela dagen igår på olika ställen. Nu förstärkta av två riksdagsledamöter från Nicaragua och El Salvador. Eymis och Martha. Nicaragua går samma väg som Venezuela - socialistisk diktatur. Snacka om att ha det tufft i politiken. Här med Anna.

Bra frågor om det mesta i valstugan. Många sura på trafikeländet på Storgatan, men överlag uppskattar folk att det går bra för Växjö. Och att moderaterna gjort ett bra jobb.
Och man skall inte blunda för det faktum att många ser det stora flyktingmottagandet som ett problem. Liksom köerna i vården. Som ökat, fast Strandhäll var i radion och hävdade motsatsen häromdagen. Och vi har aldrig haft så många läkare per capita. Och världens högsta lärartäthet i skolan. Systemfel lite här och var.

Kör parallella kampanjer på olika ställen. Efter dörrknackningen igår fick jag äta en bit med trevliga damer. Min lilla sol kände sig som " hemma" när de fick skratta ihop på spanska. Hustrun säger att El Salvador-spanskan har samma ord och uttryck som i Mexico.Martha, från El Salvador fyllde år igår.

Idag på morgonen. Kampanjade på Oxtorget med Lena Wibroe, Pernilla Torneus och Catharina Winberg. Glömde fota. Flera sa att vi är otroliga som är överallt. Samma kommentar igår när vi spontankampanjade utanför församlingshemmet efter ett pensionärsmöte.

Idag diverse kampanjande. Och skall som sagt till Centrumskolan ikväll. Älskar att debattera. Och prata i klartext. Det är det folk säger till mig. Du är rak och säger som det är.

Team Tenje ångar på. Och vi bara ökar takten. Kommer att bli den mest välbesökta valvakan någonsin på anrika Statt.

Bo Frank
Växjö 20180905