måndag 25 juni 2018

Bästa på många år....... Sverige VS Mexico

https://youtu.be/QjvzCTgkBDQ Helt otroligt. Bästa någonsin och det blir bara bättre och bättre. Funkar inte detta så goggla bara på Paul Mcc kareoke Liverpool. Har sett denna 50 ggr minst. Tänk om man varit där?

Så är midsommar äntligen över och vi går mot mörkare tider, kanske i olika avseenden. Svårt för jul och midsommar. Nyår och påsk bättre. Av olika skäl.
Anländer med hustrun till Evedal. Ingemar Swalander hjälpte till att fota. Nästintill bara svenskfödda. Fast några utlandsfödda moderata par, som finns med på vår lista. Duktigt folk som vill integreras på allvar.


Så midsommarfirande i huset i Blekinge. Förhoppningsvis för sista gången. Men man vet aldrig.

Kampanjat på stan idag. Vi kör som enda parti alla dagar fram till valet. Och det mest synliga partiet. Min i princip enda klädsel nu framöver. Blå tröja. Team Tenje på bröstet och Frank 7 på ryggen. Så många trevliga människor som vi träffar på stan. Och några ligister som kör motorcykel på gågatorna. Och många bilar. Påfallande många svarta Audi och BMW. Jag har f ö inga fördomar, men väl grundade åsikter genom induktiv slutledning.

I morgon begravning. Katolska kyrkan. En av våra bästa vänner. Så kampanj.

Onsdag. Sverige - Mexico. Med risk för att bli en Quisling så är jag böjd att hålla på Mexico. För husfridens skull, men också för att Mexico varit bättre så här långt. Hoppa dock slippa tyna bort på Akkershus  fästning.

Sommaren? En helt öppen och rörig fråga. Har inga planer alls mer än valkampanj.

Nu släpps en Bergmanbox med det mesta av filmer och allt. Skall komma över den. Vrakpris; 2500.
Valde dessvärre bort Bergmanfestivalen på Fårö i år. Men nästa år.... förhoppningsvis.


Trevlig sommar alla trogna läsare av denna blogg. Går ner på sparlåga, kanske. Kanske bara ett inlägg i veckan.


Bo Frank
Växjö 20180625

Lilla hustrun kan nu gå som bara den.