söndag 13 augusti 2017

Uppdatering! Gangstervälde i Växjö!

För 12 timmar sedan. Skjutning i en s k föreningslokal i Malmö. Innan sex på morgonen! Man frågar sig, vem festar så länge? Vilka är de? Vem äger lokalen? Vem har hyrt den? Vilka riktlinjer gäller för alkohol etc? Kommunala subventioner?  Inte något om detta finns att läsa i våra media. Varför? Vad skall hemlighållas?


Jag kan konstatera efter en sökning på nätet att det handlar om en föreningslokal som fritidsnämndens ordförande invigde för några år sedan. Sannolikt en kommunalt ägd föreningslokal. Varför gör inte media sitt jobb?


12 timmar efter detta blogginlägg konstaterar Sydsvenskan att det rör sig om en kommunal lokal. Där man brutit mot regelverket. En invandrarförening har hyrt ut till en annan invandrarförening och så vidare. Noll koll.
För vanligt hederligt folk framstår det som besynnerligt att man ena dagen skall sparka Hultqvist och så göra upp om försvaret med honom med det som är felräkningspengar inom det sociala. M borde i enlighet med fp och kd lämna försvarssamtalen.


F ö borde Dan Eliasson sparkas. Under hans tid som chef för försäkringskassan inleddes miljonrullningen med pengar till kriminella nätverk från assistansersättningen! Nu kör han polisen i botten!!!


Med anledning av SmP:s artikel om hoten mot en bilfirma kan man bara konstatera att vi inte har någon polis i Sverige värd namnet. Det SmP ännu inte redovisat är att även restaurangägare hotats! Sverige är på fel väg!

Växjö 20170813/15


Bo Frank