måndag 16 maj 2016

Vad pågår i svenska s k utanförskapsområden? Snabba Grand Samarkand!

Läs Anna Dahlberg i Expressen idag!!! En svensk tiger! Bedrövligt, vårt land går mot undergång!? Läser också att antalet dödsskjutningar i Sverige är extremt mycket fler än i övriga Norden. Var och en kan fundera på varför det blivit så!
Bra måndag och trevlig prao från Norregård. Mycket inre tjänst denna iskalla måndag! Allmänt spännande dag. Hela em med budgettexter för Blågröna. Satt med på en anställningsintervju. Snabbare än jag!? Sökte Grand Samarkand via mejl. Blev uppringd genast! Impad!
Kom hem och åt framför TV:n. Norskt program om hur man mobiliserar hela fjällräddningen med helikoptrar för bortsprungna hundar. Men har knappt råd med flyktingmottagande.
Svensk ekonomi skenar. Underskotten ökar i bra konjunktur. Och svensk polis utarmas!
I morgon. Varierad dag. Bl a möte med Ardelan Shekarabi. Kommer inte att blogga om det samtalet. Kommunfullmäktige! Och diverse annat. Kan jag ha det mer intressant!?
Vår stad och värld är full av en mosaik av önskvärda och icke önskvärda händelser. Går in i fortsättningen av en gigants memoarer. Edvin Adolphsons. Vem minns inte hur HH Markurell slet sig i det rävröda håret och krossade Jesu Krubba!!!

Kommer om några år att skriva in mig för att läsa litteraturhistoria. Mitt favoritämne!


Bo Frank
Växjö 20160516