söndag 27 mars 2016

Smålurade

En solig lördag. Mataffärerna öppnade inte förrän 09.00. Och inte heller frukostbarerna. Fyra timmars rask promenad tur och retur norrut längs stranden. Siesta på vår takterrass där vi var helt ensamma. Gick ner till hamnen och tog en turbåt, en katamaran som slog illa i vågorna. Båtturen som skulle vara en dryg timme tog 45 minuter. Och den utlovade förfriskningen var ett halv glas vitt i en platsmugg. Därutöver kände vi oss näst intill tvungna att köpa ett kort på oss själva för 5 euro där vi dessutom inte såg riktigt kloka ut.
Hem och förberedde oss för att gå ut och äta. Detta med att välja restaurang. Att gå förbi femtio och så kanske inte hamna på den bästa. Hustrun beställde seafoodpaella. Inget fel på den förutom att seafooden nästan bara bestod av musslor och ris. På hemvägen såg jag en John Lennon singel med
fint omslag. Betalade. Men fick en ingivelse att se hur plattas såg ut. Där inne låg en platta med Samantha Fox!! Tog tillbaka pengarna och gick. Väl hemma upptäckte vi att solen tagit rejält! Vi spelade kort, Scuba, ett kortspel med spansk kortlek. Brukar nästan alltid förlora mot hustrun. Jag som annars är en korthaj och född med en kortlek i näven! Sammantraget, en härlig dag.


Malaga 20160327


Bo Frank