torsdag 30 oktober 2014

Lars-Ingvar Ljungman och media!

Begripet inte vad som händer i vårt parti. Den stora tystnaden, fast jag vet att många kollegor tycker som jag i många frågor.  Trött på att vara en av få som säger nåt. Har avböjt säkert 20 intervjuer från riksmedia de senaste 7 veckorna. Vill inte framstå som att alltid vilja vara i media. Jag har sagt vad jag tycker. Senast idag ringde Expressen och frågade vad jag tyckte om Ljungmans uttalande om att förhandla med sd och den s k beröringsskräcken. Expressen är den enda tidning jag ratar eftersom det är den enda tidningen som grovt förvanskat vad jag sagt. Så inget uttalande.

Men många kollegor från olika partier delar nog Ljungmans syn. I vår län har olika allianspartier förespråkat kontakt med sd! Och haft det! I Växjö har vi aldrig förhandlat. Och kommer inte att göra under överskådlig tid. Medborgarna tycker dock  att vi i de etablerade partierna dissar sd! Det får jag höra ofta!  Det kan slå tillbaka!

Jag figurerar i DN i helgen. Litar på reportrarna i fråga. Och SmP vars enda fel är att det är den enda tidningen, har aldrig på 45 år grovt förvanskat mig!

Ett annat fel med Expressen är att när jag ringde tillbaka till reportern för att förklara varför jag inte vill uttala mig, så hamnade jag i en besynnerlig växel där man inte kunde se vem som sökt mig. Således kunde jag inte lämna meddeladen.

Fö kan tilläggas att när man har barnbarn på besök blir nästan allt annat oväsentligt. Dock bekymmrad över fler tiggare än någsonsin på stan i em. Och för första gången unga flickor. Tunt klädda!

Bo Frank
Växjö 20141030