lördag 18 oktober 2014

Jimmie och Kent

Bra på Idrottskliniken. Och vård utan administration. Något för landstinget. Invigning av Geparden. Slutade jobbet redan vid 16.00. Fast då var det nästan tomt i kommunhuset. Midddag hemma för gäster. Samma sak i kväll!
Tvingades till Grand Samarkand igår en kort sväng. Claes Ohlsson. Bara Stadium i Växjö och Pressbyrån som har lika bra personal. Och naturligtvisVäxjö Elektriska. Och Johanne.  CO har superservice. Min far älskade Claes Ohlsson. Köpte bl a stektermometer. Gjorde rostbiff igår. Den gamla termometern hade stannat på 60 grader.

Träffar mycket folk. och hör hur snacket går. Och inser att vi kan tappa än fler väljare. Många opolistiska människor anser att Jimmie Åkesson är utsatt för kvalificerad vuxenmobbing. Förlöjligad för sjukskrivning, får ej komma på Nobelfesten och allmänt ratad.
Lyssnade på Kent Persson idag. Som inte kunde klara ut vad som var den moderata visionen inför valet bestod i. Och vi skall ta nya tag. Ingen närmre förklaring till detta. Det går inte att komma ifrån att vi måste diksuteras hur generös flyktingpolitik vi skall ha och vilka bidragssystem vi skall ha. Detta tyckte ju både Tobias Billström och Kent Persson för två år sedan!!!!

Hade Kent Persson haft Växjös valresultat hade alliansen suttit kvar!

Nya regeringen!? Märks att de inte är sampratade. Fredrik hade rätt. De är inte förberedda. Magdalena Andersson har redan gjort bort sig genom att försöka återupprepa det dukade bordet eller rättare sagt det avdukade bordet. Däremot är det bara att konstatera att mp är skickliga och tar för sig i regeringen. Men tycker att man svajar lite när det gäller Sveriges klimatambitioner! Och de kan aldrig bli för höga för min del. Kanske en av anledningarna till den blågröna alliansen i Växjö.

Har idag kollat lite på Växjö Maraton. Läst. Gått en runda på stan med min skylt där jag tackar för valresultatet. Har aldrig varit med om att människor av olika åldrar kommer fram till mig i sådan utsträckning med berömmande ord.
Nu en annan favoritsysselsättning. P1 och matlagning.

Jag önskar dig en trevlig helg!

Bo Frank
Växjl 20141018