söndag 24 augusti 2014

Utslagen!

Delade ut lappar och knackade dörr på Hovshaga med min lilla fru! Blev plötsligt dålig i magen! Fick avbryta. Mår sisådär. Kan nu bara skriva och läsa. Får förbereda lite för veckan även om förberedelser inte är min grej.

Läser det förutsägbara i media. Att diverse vänsterungdomar anklagar polisen för brutalitet i Malmö. Lika dant varje gång. Vad hade de där att göra? Ask säger att det inte finns anledning att kritisera polisen. Jag anser att det finns anledning att berömma polisen för att de inte tillåter att saker och ting går över styr. Jag ogillar starkt det faktum att vi kan få samma elände i Växjö på onsdag. Och skämmigt värre eftersom vi har en hög chilensk delegation i Växjö då.

Bra att alliansen envisas med att pressa Löfvén i reringsfrågan. Tycker att Löfvén skall få den frågan varje morgon han vaknar!


S=parti som lovar allt till alla utan ekonomisk täckning.
V=parti som lovar allt till alla och som inte förväntas förklara hur allt skall betalas.
Mp=Det värsta partiet av alla på att lova allt till alla samtidigt som företagen skall avvecklas!
Sd=parti som tror att världen blir bättre ju mindre kunskap man har.
Fp=parti som tror på att kunskap förhindrar fördumning.
C=parti dom tror att de flesta vet bäst själva.
Kd=parti tror att alla behöver en familj.
M=partiet som blir nyare för varje dag.
Fi=sekt som vill införa skottpengar på män.

Spännande vecka framför mig. Debatter, möten, diverse utländska besök och allt under valrörelsens slutspurt. Tre veckor kvar till den yttersta domen. Normalt familjeliv är ännu mindre att räkna med än eljest!

Saknar den internationella dimensionen i valrörelsen. Klimatet, vattnet, ryssarnas hot mot världen, de muslimska fundamentalisternas framfart. Vi borde prata mera om framtiden annat än för den lilla priviligierade folkspillra som bor i Sverige. Glömde bara det faktum att man inte vinner val i Sverige om man vill rädda världen.
Om man inte gör som mp - slår gröna dunster i folk!

Bo Frank
Växjö 20140824