måndag 11 augusti 2014

Sur på Vänsterpartiet

I V.s starkaste fäste i Sverige är en av sju ledamöter för v  kvinna i kommunstyrelsen. Så går det till när v styr! Och V i Växjö tillåter hemska nidbilder på statsministern på sin valstuga! Är inte Carin och Lennart fullvuxna nog för att stoppa detta gyckel!?
Hos m i Växjö råder jämmställdhet.Inte minst bland de valbara på fullmäktigelistan. Och i m:s Växjö är det mer jämställt än i v:s starkaste fäste. Snacka går ju. Sen gillar jag Stig ändå. I Fagersta. Han har precis som jag sänkt skatten två gånger. Men de ligger fortfarande högt över Växjö. När det gäller skatt.

Gruppmöte ikväll. Kul att ha med nya medlemmar. Och från olika partier. Promenerat/halvsprungit fem timmar idag. Med valmaterial. Kommentarer. Måste du jobba själv, har du ingen som hjälper dig? Så chefen är ute själv! Kul att de en politiker som sliter! Titta det är ju Bo Frank. En sur på alla dessa timmar. En man som sa att moderaterna vill ta bort alla pensioner. Undrar vem som delat ut det valmaterialet?

Bra start på veckan.

Partiet är på g. Bara en sån sak att vi redan nu vet att alla vallokaler är bemannade hela tiden. Vi är en spegelbild av Växjö. Vi vore ingenting utan alla frivilliga som sliter för partiet. Unga, gamla, medelålders. Men kanske för få unga föräldrarl. Men det förstår man. Barnen först! Och inte nattis!

Bo Frank
Växjö 20140811