tisdag 8 juli 2014

Lat, varm och ensam! Och om s i Växjö!

Härlig middag igår på vår uteplats. Hustrun, modern, sonen med sambo och Ego åt gott, drack rosé och spelade kort in på småtimmarna.
Uppe med tuppen, på kontoret. Körde så till Blekinge efter att ha hämtat upp katten. Husrun till dottern i Lund. Snabbhandlade i en liten affär som maler färsk färs. Till mig och katten. Tar in allt och sätter mig i stolen/solen och läser tidningar och tidskrifter. Vamare och varmare. Vid lunh 28 grader. Badade efter lunchen. 26 i vatttnet. Det blir det med den sydost som blåser nu. Katten slö och vägrar gå ut och har ingen matlust. Får väl ta upp räkor ikväll!
Slappade hela em. Sprang en halvmil på sen em. Det var vad jag orkade med. Jag får flera samtal och hör att det finns andra politiker som vägrar kommunikatin under semestern. Det kan lika gärna vara fel på mig, vid närmrare eftertanke. Har satt ribban högt. Det kan mycket väl straffa sig.
Ensam med katten ikväll. Skall bada fler gånger. Och skall sedan bestämma mig vem jag skall hålla på i fotboll. Gillar varken Tyskland eller Brasilien. Alla lag jag hållit på är borta. Mexico, Portugal, Costa Rica och USA!
Gillar inget av de lag som är kvar. Får kanske hålla på brassarna trots allt!

Tveksam till hur de stora partigrupperna slänger ut de gröna och bruna ur parlamentariskt samarbete i EU-parlamentet. För att inte säga att jag tycker det är helt fel. Lite som sossarna i Växjö, att korrigera väljarnas misstag!

Bo Frank
Blekinge 20140708