tisdag 17 juni 2014

Lamt fullmäktige!!!

Mer mor till sjukgymansten halv åtta. M-möte, alliansmöte och ett arbetsutskott som gick på en timme. Beslutade i full enighet att bli frikommun för att ta över statens arbetsmarknadspolitik. Kommunchefen får sommaren på sig att ta fram en framställning. Fruktlunch med glada moderater i valstugan!
Fullmäkte. Oppositionen hade inte en enda kritisk fråga på frågestunden! Och kort fullmäktigemöte där vi fick en utförlig info om vårt sjömiljöarnete. Total politisk enighet. och tog så ett nytt miljöprogram i nästan full enighet. Kan bara hända i Sverige. Drog iväg ett mejl till Kent Persson att han har Växjö som moderaternas bästa exempel på miljöpolitik i praktiken!
Alla förvånade över rekordnabbt fullmäktige. Är det inte val snart?

Gick runt sjön med min solstråle! Nu hemma vid åtta! Skall se Mexico spöa Brasilien! Äta mexikanskt och dricka rött vin!

Bra dag. Anna Tenje och Per Schöldberg var bra i fullmäktige. Och Malin Lauber bra. Det erkännes, dock lite snett ute som nästintill ville förbjuda skolresor utomlands. En del ungdomars enda chans att komma iväg!?

Ser Expressens löpsedel. Så drabbar ishavskylan Växjö i midsommar. Vem tror på Expressen?
 och skulle det var sant så är det så deprimerande att det inte finns anledning att läsa om eländet!

Bo Frank
Växjö 20140617