lördag 1 februari 2014

Vad sysslar sossarna med?

Blev förvånad när jag öppnade SmP idag på morgonen halv sex. Inte ett enda miljonlöfte från sossarna i Växjö! Jag samlar nämligen på allt so  hittas på i en pärm. Och tänkte jag att jag skulle fråga en månad innan valet hur det skall finansieras. Och om allt hittapå kommer att finnas i deras budgetförslag!?

Jag vill också veta hur många polistjänster som skall försvinna frrån vårt län och hur många handläggare på länsstyrelsen utöver de som redan kanske måste sägas upp? S vill nämligen spara 10 miljarder på statsförvaltningen. Vilka är det som skall bort? Jag utgår ifrån att det kommer en sådan lista. Var skall de 10 miljarderna tas?

Nu tar jag lite ledigt och stänger in mig i Blekinge, eldar brasa och läser tidningar. Och har midddagen klar till lilla frun kommer från barnbarnet i Lund. Lilla Julia Filippa kan säga både Bo och Beatles.

En sak till. Sossarna har anmält Catharina Elmsäter Svärd till KU för att tåg spårart ur! Vilken kraftkvinna som kan stå där vid rälsen med ett spett och rucka på en bit! Trams och åter trams!


Bo Frank
Växjö 20140201