onsdag 12 februari 2014

Diverse kommentarer

Min blogg har legat nere någon dag. Blir extremt inproduktiv när jag blir förkyld och grinig.  Men jorden har ju snurrat precis som vanligt.

Jens Spendrups svar i den berömda radiointervjun var riktigt dåliga. Feminism jämställdes med kommunism. Och denne gigant fegade ur hur han kommer att rösta. Nästan så man skulle unna honom att få  sossestyre!

Det har blåst lite kring Syd-Afrikaprojekten. Och Lotta Svanberg som deltagit i många resor känner just nu behovet av att det hela styrs upp. Konstigt att hon inte kommit på det tidigare eftersom hon suttit med i ledningsgruppen!? Har svårt för den sortens hastigt påkomna insikt.

Idag upprörs mediavänstern över att regeringen försöker hjälpa till att kränga JAS. Det är ju regeringen förbaskade skyldighet. Att främja ett litet lands krigsmaterialproduktion, att sänka våra försvarskostnader och att öka antalet jobb i Växjö. Det svenska freds och andra ständigt gör är att gå ryssarnas och amerikanarnas ärende.

Härlig dag framför mig. Många möten. Bl a med Alvesta kommun.

Alliansen har nästan gjort klart sina nomineringar. Bar kd kvar. Visst, lite orolig är jag över att kontinuiteten bryts. Men allt ordnar sig på att eller annat sätt.

Alliansen har starkare namn än vänstersidan. Avgörande på marginalen kanske!

Vi är ett samspelt och bra gäng!

Bo Frank
Växjö 20140212