tisdag 26 augusti 2014

Sista natten med gänget

Sista fullmäktige denna mandatperiod. Inget höjdarmöte och inga kittlande och spännande frågor. Oppositionen var lågmäkt segerviss. Ingen anstormning på politikernas frågestund. Och bara en person från allmänheten, detta sista möte innan valet. Det kan inte jäsa något stort missnöje. Men nog är det så att vi oroat en del och krattat manegen för sossarna. Om det skulle olyckas i valet. Medborgarna har dock alltid rätt,  inte ens ovinklade frågor från SmP skulle lett till en väsentligt bättre opinionsundersökning! Skyller dock bara på mig själv! Men visst. Har haft diverse förändringsmotståndare emot mig!

Vi har sparat pengar åt medborgarna. Mängder. Slagit samman två bolag. Oro. Slagit samman två utbildningsförvaltningar. Oro. Vi har tillfört utbildningen 7 miljoner genom städning på entreprenad. Oro. Vi har förvarnat om en gemensam kultur -och fritidsnämnd. Vi har velat förstärka ekonomin i bolagen genom att minska Sveriges största s k allmännytta! Inte en rad om faktaförhållanden!
Skall man säga något generellt elakt om media är det att de alltid försvarar att man aldrig skall göra förändringar. Det borde vara så att den som är emot förändring och lägre skatter bildar norm för det normala i stället för den som gillar höga offentliga utgifter!

I morgon. Regionförbundets styrelsemöte. Sedan äntligen valarbete hela em. Middag med den chilenska superdelegationen igen. Bra samvaro igår kväll också!

Skall nu kolla om Växjö och k-råden är med på Aktuellt.  För en bättre arbetsmarknadspolitik!

Och förföriska dofter sprider sig från köket. Hustrun bakar sina kringlor. Som delvis förstört mitt midjemått!

Bo Frank
Växjö 20140826