fredag 25 oktober 2013

Warzsawa

Warzsawa

Turbulent gårdag på många sätt. Men känner inte oro för någonting. Det finns dock mycket som jag kommer att ta upp till ytan efter valet!

 Hörde för andra gången samma Rotartföredrag om läkarbanken i Kenya. Vi har bra läkare som tänker på andra på sin fritid! Massa möten på kommunen.
Var med på den ekumeniska högtiden i Domkyrkan med påföljande lunch på Östergatan. I Domkyrkan  var det bra! Gläds som alltid att få uppleva gemenskap och kontemplation i Domkyrkan. Em full av småmöten. På kvällen Öjaby direkt. Bra möte. Anna T var lysande. Eftersom vi var på Per Schöldbergs hemmaplan var det naturligt att lämna över till Per i halvtid. F ö har vi delat upp mötena mellan oss. Hem och packade och hörde hur Lakers gick på pumpen!

Åkte till Kastrup med 05.19 tåget. Otur. Inställt flyg! Fick åka via Prag för att komma till Warzava. Och naturligtvis försvann vår stora västa!Nu framme på ett mycket anständigt hotell. Har fått rum på plan 8. Det är max vad min höjdskräckt klarar av! Nu ut och shoppa. Inga toalettsaker. Jäkla flyg!

Warzsawa 20131025

Bo Frank