fredag 4 oktober 2013

Lata dagar och datastrul!

Som rubriken antyder. Världen har varut isolerad från Bo Frank p g a datakrångel. Men nu tycks det funka. Har dock med lite tur kunnat svara på alla mejl samma dag.
Vi har gått och gått. Inne i en period nu med kalla nätter. Nedtåt 7 grader. Men på dagarna badvarmt och sol. Lika fashinerande att se hela havet och hur solen försvinner i havet som ett rött klot.
Människor är vänliga här. Många undomar pratar engelska och itanienska. Även under diktaturen kunde man se italiensk TV. Många lärde sig bra italinenska bara genom att kolla på TV. Sista dagen i lägenheten idag. Åker till Tirana igen i em. För att ta flyget hem 4 i morgon bitti. Hem till moderat nominerinsstämma till riksdagen. Det blir spännande och ingen vet hur det slutar om det blir omröstningar på varje plats. Tror att Suzanne Frank kan stärka sin position.

Regionkommunen vållar diskussion i partiet i länet. Det fanns inget solklart stöd från moderater i olika kommuner kringd detta projekt. Det gäller att klargöra att landstinget inte får bli en överkommun. Därför viktigt att ledande kommunföreträdare tar plas i den nya regionala organisationen. Annars är vi tilbaka på ruta ett och kraven kommer på ett nytt komunförbund i länet. Och vad har vi då vunnit!?

Åker på sönsdag till Bryssel för att vara med på diverse aktiviteter kring Energy Cities och de s k Open days. Och onsdag blir det resa till Virserums konsthall. Och diverse informella samtal på bussen.

Durres 20131004

Bo Frank