torsdag 29 augusti 2013

Värsta teatern

Den värsta teatern sedan Växjöensemblen på 70-talet har nyligen spelats upp i Växjö av sossarna. Och radion hejar på!

Sossarna vil att Ryan Air skall följa de mänskliga rättigheterna. Annars vill man stänga ner Ryan Air.  Vem är emot mänskliga rättigheter? Skall Växjö dock som enda flygpalts i Europa stänga ner Ryan Air. 21 bolag med oklar ägarbild har flugit från Växjö? Vilka av dem godskänner s?

Har s där man har makten stänkt ner något flygbolag? Nej! I Kalmar där kommunen bifallit samma s-motion har sossarna i flygplatsen utan krav tecknat nya avtal med Ryan Air.

Inte i någon hamn i Sverige har sossarna stängt trafiken för båtar. Nästan alla har utländsk flagg. Sossarna äventyrar flygplatsen, dess rykte och ekonomi. Och spelar teater. Tror någon på fullt allvar att sossarna skulle driva detta om man hade makten.

Man är emot Kina-samarbetet. Skall vi sluta köpa Volvo p g av brist på mänskliga rättigheter i Kina? Dags för Löfvén att stänga ner Volvos fabriker i Sverige!?

Jag är aldrig varit med om värre teater än det sossarna spelar upp i Växjö.  Och när medias uppfattning i en fråga sammanfaller med ett politiskt partis. Då blir det bingo! För partiet och media!

Bo Frank

Växjö 20130829