onsdag 21 augusti 2013

Sven Otto Littorin

Kul att se vår ”gamle” partisekreterare på i TV igår och på banan. Littorin var en av mina favoriter. Har följt alla sedan Bertil af Ugglas som var en klok man. I partisekreterargänget har man kunnat återfinna superduktiga och bra människor och stolpskott!

Det var något lite magiskt med att träffa Sven-Otto. Positiv energi, svarade på mejl, trevlig, handfast och samtidigt lite intellektuell analys. Och kul att ta en öl med.  Eller en fika.

Fick igår några samtal till om bussarna i Sandsbro. Några tycker att det blivit för många bussar. Och tidigare har det klagats på för få! Det får bli en ordentlig utvärdering efter detta första år med den utökade trafiken. Den är inte gratis.

Var på kyrkoråd i går. Utgrävningarna har fördyrat församlingshemmet med 15 miljoner kronor.  Men det nya församlinmgshemmet/domkyrkocentrum kommer att bli riktigt fint. Och nödvändigt.  Dock dyrt.  Men det blir ju en bra slant för det gamla församlingshemmet! Kommer med glädje att tillstyrka detta på fullmäktige den 26 september!

Strålande morgon. Lite nedslag i verkligheten idag. Ett företag och en förskola. Sedan till Borgholm. 60 personer från den samlade kommunledningen har den årliga tvådagarsseansen. Jäkligt bra program och det blir lite av skolstart.


Bo Frank
Växjö 20130821