torsdag 15 augusti 2013

Ego

Började dagen på min Rotaryklubb. S:t Sigfrid. Vi var 50 pers ungefär. Ett ”gammalt” popsnöre höll sitt egoföredrag. Dvs berättade om sig själv. Ny medlem i klubben. Claes heter han! Lysande föredrag av en person som förefall lite blyg!

Lite känsla av skolstart. Gillar alla medlemmar i vår klubb. Märkligt nog. Brukar alltid finnas en person ibland alla i en klubb som  man har svårt för!

Gick så till möte på landstinget. Suzanne Frank ledde mötet. Inte omöjligt att hon sitter i riksdagen om 14 månader! På sitt sätt länets mest erfarna politiker efter Kung Eskil!

Tillbaka till möte på kommunen. Överläggning om gemensamma frågor med Alvesta kommun. Har en del kritiska frågor som är gemensamma. Alvesta har inte flyt för närvarande. God lunch på konserthuset. Lamm!

Tillbaka på jobbet. Så möte med poliser i Växjö. Nytt möte med Trafikverket. K-råden i Växjö erbjöd sig att slanta upp många, många miljoner för att förskottera ny trafikplats i stället för Fagrabäcksrondellen som är igenkorkad allt oftare. Kan kosta riktigt mycket pengar! Klagade också på logistiken vid stationen. Och brist på förståelse för att skylta till Tolg. Och anmälde behovet av några nya cykelvägar!

Till jobbet. Nu börjar det. 13 timmars arbete idag!
Och i morgon minst 16!

Växjö 20130815
Bo Frank